In bijna alle gevallen gaat het om klantspecifieke motoren, geheel op maat. Daarnaast is het mogelijk standaardmotoren te modificeren, zodat ze een custom-made oplossing bieden voor uw machine of systeem. Ook kunt u kiezen uit onze range standaardmotoren, die wij geheel in eigen beheer ontwikkelen en produceren.

Bouwgrootte, spanningen, vermogens en toerentallen

Onze standaard-motoren bieden verschillende bouwgroottes, spanningen, vermogens en toerentallen.

  • bouwgroottes: van 56 tot 132
  • aansluitspanning (V): van 12 tot 460
  • vermogen (kW): van 0,05 tot 11,00
  • toerental (rpm): van 1500 tot 3000

Creusen motoren: van ontwerp tot productie

Creusen biedt een totaalconcept: van ontwerp tot productie. U wordt van start tot einde bij het proces betrokken. Na het eerste gesprek met één van onze engineers ontvangt u een voorstel. Of het nu gaat om een standaardproduct, een modificatie of een maatwerkoplossing. Het ontwikkelingsproces inclusief prototypebouw vindt geheel in ons bedrijf in Roermond plaats. Voor de productie van series, schakelen wij onze eigen fabriek in Tsjechië in. Zo is het ook economisch verantwoord om grotere aantallen te vervaardigen. Een eerlijke prijs staat bij Creusen hoog in het vaandel.

Gedegen advies en testfaciliteiten 

Wilt u alleen advies? Ook dan bent u bij Creusen aan het juiste adres. Onze adviseurs helpen u graag om uw huidige motoren onder de loep te nemen of advies uit te brengen over alternatieve motoren. Wij voorzien u graag van theoretische en praktische voorstellen. Of stellen zelfs technische specificaties voor serieproducties voor u op. Ook kunt u gebruikmaken van onze uitgebreide testfaciliteiten. U kiest er steeds zelf voor om de motoren bij Creusen te laten vervaardigen of ergens anders onder te brengen.